بیانیه وزارت امور خارجه: معاهده مشارکت راهبردی روسیه و ایران لازم‌الاجرا می‌گردد عراقچی: ایران فارغ از هرگونه تغییر احتمالی به همکاری با چین ادامه می‌دهد تکرار ادعای مضحک ترامپ درباره پایان جنگ پیام تبریک عراقچی به همتای قزاقستانی الحوثی: نقشه ترامپ برای فلسطین یک طرح کاملا اسرائیلی است اولتیماتوم عراقچی به شورای امنیت: قطعنامه ۲۲۳۱ باید خاتمه یابد سوء‌قصد به جان بشار اسد صحت دارد؟ اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟ واکنش بقائی به حمله اسرائیل به کاروان دریایی الصمود جهاد اسلامی: طرح ترامپ همان معامله قرن است با لباسی جدید کاخ سفید: ضرب‌الاجل آمریکا برای حماس همچنان پابرجا است درخواست گروه ۷ از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای اجرای تحریم‌های سازمان ملل از سوی کانادا به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای تهران روسیه: بازاعمال تحریم‌های ضدایرانی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم ادعای روبیو علیه ایران: تمامی مسیر‌های ایران به سمت سلاح هسته‌ای را مسدود خواهیم کرد

شمار شهدای تجاوز اسرائیل به غزه از  ۲۱ هزار تن گذشت

وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد شمار قربانیان تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به غزه به بیش از ۲۱ هزار و ۱۱۰ شهید و ۵۵ هزار زخمی افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ اشرف القدره سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه در یک کنفرانس خبری در جنوب نوار غزه اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته ۱۹۵ شهید و ۳۲۵ زخمی به بیمارستان منتقل شده اند.

اشرف القدره افزود: بدین ترتیب شمار قربانیان تجاوز اسرائیل به غزه به ۲۱ هزار و ۱۱۰ شهید و ۵۵ هزار و ۲۳۴ زخمی افزایش یافت.

سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین با هشدار درباره تشدید حملات ارتش رژیم صهیونیستی به اطراف بیمارستان ناصر در خان یونس از نهاد‌های بین المللی خواست اقدامات مؤثر و فوری برای تأمین امنیت این مجتمع و کارکنان آن و زخمی‌ها و بیماران بستری در آن به همراه هزاران آواره پناه گرفته در محوطه این بیمارستان اتخاذ کنند.

اشرف القدره همچنین از کلیه نهاد‌های بین المللی خواست برای بازسازی و راه اندازی مجدد بیمارستان شفا در شهر غزه به صورت فوری اقدام کنند.

 گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار